Független Hírügynökség

 
2010. június 8., kedd 11:00 | Frissítve: 4 órája
Szigetváron rendőrökre, Komlón mentősökre támadt egy-egy részeg nő. Senkinek sem esett komolyabb bántódása.
 
Komlón a mentősre támadt
 
Fejbe rúgott egy mentőst egy részeg nő Komlón hétfő este. A 46 éves nőhöz szomszédok hívtak mentőt, mert egy marék gyógyszert szedett be, és ráivott három liter bort, tartani lehetett attól, hogy elájul és meghal. A segítségére siető mentősök és rendőrök fél órán át próbálták betenni a mentőbe, amikor ez megtörtént, a nő hirtelen, teljes erővel fejbe és mellkason rúgta a hozzá legközelebb álló mentőst. Az ápoló nem sérült meg komolyabban, dolgozott tovább, hogy a nőt minél hamarabb orvosi vizsgálatra vigyék. A nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
 
Szigetváron a rendőrre
 
Késsel hadonászott egy részeg nő Szigetváron egy kocsmában hétfő este. Valaki szólt a rendőröknek, végül a nőt egy közeli parkolóban fogták el. Igazoltatni akarták, ekkor az alsóneműjéből hirtelen elővette a nagykést, azzal támadt a rendőrökre. A járőrök pillanatok alatt lefegyverezték és megbilincselték, senkinek sem esett baja. A 46 éves nő ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás - közölte a Független Hírügynökséggel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Címkék: közfeladatot ellátó személy elleni erőszak

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr982065811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása