MTI 
2009. április 15., szerda
Három évet kell börtönben tölteni annak a férfinek, aki vonaton rabolt ki egy fiatalkorút. A rabló összesen ezer forintot tudott elszedni a fiútól.
A Miskolc és Sátoraljaújhely között közlekedő személyvonaton egy 39 éves férfi pénzt követelt egy fiatalkorútól vasárnap, a többször megfenyegetett fiú végül átadta ezer forintját - mondta Dobi Tamás a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rablót a szintén a vonaton utazó, a Miskolci Rendőrkapitányság avasi rendőrőrsének szolgálaton kívüli nyomozója fogta el még a szerelvényen. A rendőrség rablás miatt indított eljárást, és gyorsított eljárás keretében kezdeményezte a bíróság elé állítást.
A bíróság kedden a férfit három év börtönbüntetésre ítélte, a vádlott a határozat ellen azonban fellebbezést nyújtott be, így az még nem jogerős. A bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, akit korábban már kilencszer ítéltek el vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Címkék: rablás

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr741133667

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click through the up coming website page 2019.02.10. 01:31:04

Dr dre the chronic torrent kickass - gaythralonpream

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Káposztakukac 2009.05.20. 17:53:05

nem az ezer forinton van a lényeg, ha 100 ft lett volna, akkor is valszeg ugyanennyit kapott volna. különös visszaeső és a bűncselekmény erőszakos mivolta miatt indokolt a 3 év.
süti beállítások módosítása