MTI
 
Egy 16 éves lány is tagja volt annak a négytagú bandának, amelyik fogva tartott, és prostitúcióra kényszerített egy fiatal nőt Rakamazon.
 
Prostitúcióra kényszerítettek egy 18 éves lányt Rakamazon, az ügy négy gyanúsítottját a rendõrség õrizetbe vette, közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje.
 
A rendelkezésre álló adatok szerint a lányt két férfi, egy nõ és egy 16 éves lány kényszerítette prostitúcióra. Több napig tartották egyikük lakásában, majd végül elengedték. A 18 éves lány viszont csak azután tett feljelentést, hogy a gyanúsítottak szombaton az utcán egy állítólagos tartozás miatt bántalmazták, és elvették a gyûrûjét.
 
A rendõrség személyi szabadság megsértése, önbíráskodás és kerítés bûntettének megalapozott gyanújával kezdeményezi a négy õrizetben lévõ személy elõzetes letartóztatását.
 
A felnõtt korú gyanúsítottak valamennyien többszörösen büntetett elõéletûek, a férfiak jelenleg is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állnak.

Címkék: porstitúció

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr7918869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása