A füst leplezte le

 2010.06.30. 08:17
civishir.hu
 
Derecske – A lakók füstre ébredtek, ami hamar nyilvánvalóvá tette számukra: betörő jár náluk. Ezért óvatosan körbekerítették a házat...
A hívatlan vendég a pinceablakon keresztül mászott be a házba, majd egy faajtót felveszítve a lakás nappalijába, ahol az ott talált sportcipőre cserélte sajátját, magához vette a tulajdonos pénztárcáját, és rágyújtott egy cigarettára. A cigarettát is a háziaktól kölcsönözte. Ez lett a veszte, mert a lakók felébredtek a füstre. Az ébredező háziak mozgolódására a tolvaj visszament a pincébe, de onnan kimászni már nem tudott, mert a lakók körbeállták a házat. A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrősére. Lábán megtalálták a nappaliból eltulajdonított cipőt a pincéből, pedig az üres pénztárca is előkerült. Az elfogott férfi elszámoltatásakor előkerült a pénztárcából hiányzó pénz is. A 19 éves derecskei férfi ellen lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt az eljárás tovább folytatódik.

Címkék: lopás balfék

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr92120073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása