MTI

 
Idős, egyedül élő asszonyokat rabolt ki egy négytagú banda az elmúlt időszakban Szegeden. Három gyanúsítottat már elfogtak, egyet még keres a rendőrség - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A csoport tagjai május elejétől féltucatnyi olyan szegedi házba hatoltak be, ahol idős, egyedül élő nő lakik. A védtelen sértetteket megtámadták, lefogták, illetve bántalmazták, majd értékeikkel együtt távoztak. Emellett két betöréses lopást is elkövettek.
A Szegedi Rendőrkapitányság a múlt héten azonosította a bűncselekmény-sorozat négy feltételezett elkövetőjét, akik valamennyien büntetett előéletűek. Közülük hármat a nyomozók már elfogtak. Egyiküknek a bíróság a hétvégén elrendelte a házi őrizetét, a többieket előzetes letartóztatásba helyezte. Ellenük a szegedi kapitányságon csoportosan elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás. Negyedik társuk ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

Címkék: rablás idős ember

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr552030028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása