MTI

 
Két és hét év közötti, letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Békés Megyei Bíróság egy kecskemét-hetényegyházai rokoni társaság tizenkét tagját, akiket több emberen elkövetett emberölés és súlyos testi sértés kísérlete miatt vádolt meg a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség; az ítélet nem jogerős.
A vádirat szerint a vádlottak 2008. október 25-én hajnalban egy szórakozóhelyen késekkel, bárddal és bozótvágó késsel támadták rá egy másik társaságra, és többeket súlyosan megsebesítettek.
Az ügyészség mind a tizenkét vádlott esetében súlyosbítást kért, míg a vádlottak és védőik felmentésért, enyhítésért, illetve szabadlábra helyezésért fellebbeztek. Az ügy tárgyalása így másodfokon a szegedi ítélőtáblán folytatódik.

Címkék: késelés garázdaság tömegverekedés egyszerű katona

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr21989939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása