blikk.hu

BÁTONYTERENYE ― Haraszti Sándor (14) csak egy lehet a sok diák közül, aki az iskolai erőszak áldozata lett. Sanyi csupán ahhoz ragaszkodott, ami az övé, egy MP4-es lejátszóhoz. Végül ő járt pórul.
– A szünetben odajöttek hozzám hárman, és azt mondták, adjam oda a lejátszót. Amikor ellenkeztem, lefogtak, és kicsavarták a kezemből. Egész egyszerűen elvették, ami az enyém, egy huszonötezer forintos gépet – mesélte Sanyi. A diák nem nyugodott bele a történtekbe.
– Szóltam az igazgatónak, aki visszaszerezte a lejátszót. Ezzel azonban még nem volt vége – folytatta a diák. A három diák nem nyelte le, hogy a lopott lejátszó visszakerült gazdájához, és megkeresték Sanyit.
– Először lerángattak a lépcsőn, majd állon vágtak, végül a szemem közepébe csaptak. Ennél a pontnál elvesztettem az eszméletemet, csak a barátaim elmondása alapján tudtam meg, hogy a földön még jó pár rúgást is kaptam – ecsetelte a megvert diák. Sanyit az iskolából egy budapesti kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a koponyája szemgödörnél lévő része eltörött, és a látóidegei is megsérültek.
A fiú egy hetet töltött kórházban, már újra iskolába jár. – A rendőrök a három bántalmazó fiút rablás és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmények elkövetését részben elismerték – közölte Dankóné Nagy Éva rendőrségi szóvivő. 

Címkék: rablás integráció

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr461013625

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: imagenes de amor para dibujar a lapiz para mi novio 2017.12.14. 13:36:36

A magas érzelmi intelligencia 7 jele - Hello, Karrierista!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása