Független Hírügynökség
 
Több lakásba is betört, egy helyen pedig még meg is reggelizett pénteken az a két derecskei férfi, akiket pár órával a rablások után sikerült elfognia a rendőrségnek. Biciklijük nyoma ugyanis belenyomódtak a sárba, így a rendőrség könnyedén rájuk talált.
Elfogták a derecskei járőrök azt a 22 éves férfit és 16 éves társát, akik pénteken hajnalban több helyre is betörtek Derecskén. A rendőrségnek egy helybeli lakos jelentette be, hogy ellopták a hegesztőtrafóját, a melléképület ajtaját pedig nyitva találta. A járőrök követték a nyomokat, amelyek a szomszéd telekre vezettek, majd kiderült, hogy a betörők több környékbeli házban is jártak.
A legtöbb helyen a kerítést megrongálva jutottak be, és mindent magukkal vittek, amit találtak: kávét, tejet, vezetéket, egy helyen pedig a töltött káposztába is beleettek.
A két férfi a holmit kerékpárra pakolta, majd hazatolta. A sáros, felázott talajon a keréknyomok jól kivehetőek maradtak, így a rendőrök könnyen eljutottak a gyanúsítottak házáig, ahol minden ellopott tárgy előkerült.  A két férfi ellen lopás gyanúja miatt indult eljárás.

Címkék: megélhetési bűnözés fiatalkorú balfék

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr761989933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása