Index 

2009. április 8., szerda 
A férfit hárman vették körül egy parkos területen. Nem tudták, hogy rendőr, és hogy gyerekkora óta kempózik.
A delmagyar.hu cikke [1] szerint a férfi éppen hazafelé sétált, amikor egy bokros területen hárman rátámadtak. A szabadnapos rendőr tízéves kora óta kempózik, a harcművészetet komolyan veszi, így nem okozott számára komolyabb erőpróbát a három rabló helybenhagyása. A kihívott járőrtársaknak már csak a kocsiba kellett berakni a ráfázott rablókat.
A bűncselekmény elkövetésével egy 18 éves kisteleki, egy 20 éves szegedi és egy 21 éves szegedi fiatalember gyanúsítható. A gyanúsítottak ellen a Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást őrizetbe vételük mellett. Kettőjük ellen korábban már hasonló bűncselekmény miatt, míg a harmadik társuk ellen lopás miatt folyt eljárás. Tettükért akár tíz év szabadságvesztést is kaphatnak.
 

Címkék: rablás utcai támadás balfék

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr581133525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása