HAON

Pénzt követeltek tőle: ráléptek a kezére, és a küszöb levágta az egyik ujját is...

A Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Életvédelmi Alosztálya rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kéri a lakosság segítségét. 2009. február 13-án 01.00 óra körüli időben egy Hosszúpályiban lakó 67 éves férfi lakásában arra lett figyelmes, hogy a kutyája nagyon ugat.

Az ablakon kívülre szerelt tükrön át észlelte, hogy 3 férfi oson el a háza mellett. Kilépett az udvarra, s ekkor az egyik férfi gázspray-vel szembefújta. Ezt követően testi erővel lenyomták a földre, s lábánál fogva a földön húzva vitték vissza a lakásába.

Az idős férfi a küszöbbe kapaszkodva próbált ellenállni, mire a grafikai rajzon látható férfi a kezére lépett, s ennek következtében az egyik ujját a küszöb levágta. A férfit a lakásban az ágyra lökték, kezét, lábát a TV kábelével megkötözték, fejére ráhúzták a lepedőt, így mozdulni sem tudott.

Folyamatosan pénzt követeltek tőle, s azzal fenyegették, hogyha nem tesz eleget a felszólításnak „megölik”. Az elkövetők felforgatták az egész házat, de nem találtak pénzt. Az idős férfi azért sem tudott eleget tenni a követelésnek, mivel nem tartott az otthonában készpénzt.

Mikor a férfiak látták, hogy nem járnak sikerrel, magára hagyták a megkötözött férfit. A sértettnek kb. 1 óra múlva sikerült kiszabadítania magát a fogságból, s a szomszédon keresztül a rendőrséget értesítenie.

Címkék: rablás megélhetési bűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr57985344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása