Független Hírügynökség 

Több lövés is eldördült, amikor egymásnak esett két család vasárnap késő este Jászladányon. Komolyabb baja senkinek sem esett. A vita alapja egy kapcsolat volt. 
Veszekedni, majd dulakodni kezdett két többfős helybéli család vasárnap késő este az egyik jászladányi vendéglátóhelyen. A konfliktus alapja a gyermekeik közötti kapcsolat volt.
Először még csak a szórakozóhelyen, később pedig már az utcán is folytatódott a veszekedés és a verekedés. A vita hevében előkerült egy fegyver is, az egyik családtag több lövést leadott az engedéllyel tartott gáz riasztófegyveréből. Komolyabb baja senkinek sem esett.
A rendőrök kilenc embert hallgattak ki gyanúsítottként, ellenük csoportos garázdaság miatt indult eljárás. Jelenleg a tanúkat hallgatják meg.
A történtek után a rendőrség megerősített szolgálattal vigyázott a rendre, közölte Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Címkék: garázdaság tömegverekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr10977159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása