boon.hu
Mályi – Több levelet kaptunk olvasóinktól, és fórumozóink között is szárnyra kapott a hír, miszerint a napokban agyonvertek egy férfit Mályiban. Rémhír terjed vagy valóban brutális gyilkosság történt? Feltettük a kérdést a legilletékesebbeknek: a rendőrségnek.
"Mályiban 2009. február 3-án ismeretlen tettesek előzetes szóváltást követően, közterületen bántalmaztak egy 59 éves helyi férfit" - válaszolta kérdésünkre Egyedné Novodonszki Éva, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

"Az eset kapcsán rendőri intézkedés történt, illetve a férfit a mentősök kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vélemények alapján a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, így az orvosi ellátás után lakására távozott" - folytatta, majd megtudtuk azt is, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtések és tanúmeghallgatások után egy tizenhét éves mályi, és egy tizenhat éves sajóhidvégi férfit őrizetbe vett. "Mindketten megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Velük szemben garázdaság miatt indult eljárás" - mondta el a sajtóügyeletes.

"Lakossági bejelentés érkezett február 7-én, hogy a napokkal előbb bántalmazott férfi lakásán elhunyt. A rendőrség igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja, hogy a bántalmazás és a férfi halála között van-e ok-okozati összefüggés."

Címkék: gyilkosság utcai támadás

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr8937543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása