MTI
 
Két taktaharkányi család tizenöt tagját vette őrizetbe a rendőrség, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indítottak eljárást ellenük, tájékoztatott Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A rendőrség ismertetése szerint a két család évek óta haragban van egymással, és időnként kapával, kaszával, kövekkel támadnak egymásra.
A mostani összetűzés egy szóváltásból indult, majd botok, kapák, kaszák, kerültek elő, és repkedtek az egymást sértegető megjegyzések. A verekedésben többen súlyosabban megsérültek, egyesek Molotov-koktéltól égési sérüléseket szenvedtek, mások végtagjait összetört üvegcserepek vagdosták össze. A lakásokban is kisebb-nagyobb károk keletkeztek.
A kiérkező rendőrök rövid időn belül rendet tettek a településen.

Címkék: csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr392065815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása