Zsilipet loptak Baranyában

 2010.05.25. 13:28
Index
 
Majdnem fél méter magas víz öntötte el Baranya megye egyik alsóbbrendű útját, mikor ismeretlenek ellopták a helyi patakot szabályozó zsilipet. A helyzetet hatezer homokzsákkal tudták csak orvosolni.
Járhatatlanná vált a Kisszentmárton és Mailáthpuszta közötti út, amit közel fél méter magas víz öntött el. Az árvizet az okozta, hogy valakik a Fekete-víz nevű patakról ellopták a zsilipet - írja a bama.hu.
Pünkösd vasárnap a katasztrófavédelem kérte a siklósi tűzoltóság segítségét Kisszentmárton-Mailáthpuszta közelében, mert közel fél méter magas víz öntötte el a két település közötti átvezető utat. Víz alá került 2-3 hektárnyi erdő és szójaültetvény is.
Az utat kétszáz méter hosszan borította víz, ami lehetetlenné tette, hogy bejussanak a  zsákfaluba. A helyi lakosok segítségével közel 6000 homokzsák felhasználásával sikerült elzárni a víz útját. A munkálatok idejére teljes útzárat kellett elrendelni.

Címkék: lopás megélhetési bűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr582030017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása