Index

Két helyi iskolai atrocitásról számolt be a Zalai Hírlap.
Rendőrök és polgárőrök ügyeltek a rendre a pacsai általános iskola környékén az elmúlt két héten, miután egy pacsatüttősi házaspár megfenyegetette az intézmény alsótagozatos igazgatóhelyettesét, írta keddi számában a Zalai Hírlap. "Reggel, az iskola zsibongójában támadt rá a szülőpár a kolléganőre, arra sem adva lehetőséget számára, hogy egy irodába behívja őket - idézte a lap az intézmény igazgatóját, Kovácsné Lugosi Máriát. A tanárnő szóvá tette, hogy óvodás gyermekük nem megfelelően viselkedik a buszon.
 
Zala megye egy másik településén két diák a napközis tanárral került összetűzésbe múlt pénteken, írja még a lap. Információik szerint tanár és diák "lökdösődött" a zalavári általános iskolában. Az esetről Homik Tiborné iskolaigazgató annyit mondott el: két nyolcadikos diák tanítási időn kívül, engedély nélkül tartózkodott az iskola területén. Büntetésben részesültek.

Címkék: közfeladatot ellátó személy elleni erőszak

A bejegyzés trackback címe:

https://nemcigany.blog.hu/api/trackback/id/tr97977116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása